Sunday, 17 February 2013

SEGMEN : Song In My Heart

Morning Semua ye ^_^
Pagi-pagi ingat nak cuci mata then ternampak  abg remy join satu segmen.. apa lagi! mood pepagi ni... aku pun terjah la! ^_*


Taraaa! Click banner yg cute diatas untuk join segmen ini jugak ok! :)

Waaahh.. kelas kau jah! Aku ni jenis orang yang tak reti nak luahkan apa yang aku rasa. So, siapa yang kawan ngan aku akan turut merasa stress nya. untuk faham aku kena faham lagu yang aku suka. itulah aku!

Opsss..aku dah over membebel ni, okok. setiap lagu ada ceritanya (gaya-gaya yuna)
Kenangan,kesakitan,cintahati dan kehidupan..

Ini dia lagu pilihan aku...


video

"Thinking Of You - Katy Perry"

Kenapa aku pilih lagu ni ek..sebab lirik dia..ambil yang positif, yang negatif tu tak payah lah korang nak bayangkan -..- 

My fav part of this song 

"cause when i'm with him i am thinking of you"
&
"Oh, I wish that i was looking into your eyes"


Tunggu apa lagi, jom join segmen ni. bukan kemenangan yang diambil kira tapi perkongsian sesama kita.
^_^

P/S : Masa berlalu tapi kita masih hidup dan bernafas disini kerana memori itu T_T

Monday, 4 February 2013

. . . Aku Dah Buntu . . .



Hello u'ols...
Aku menulis kali ni sebab aku tak tau dengan siapa lagi aku patut share..disaat aku mencuba untuk menerima seseorang dalam hidup aku..aku keliru...aku tak tau kenapa..perasaan ni normal untuk orang yang akan memulakan hidup baru atau aku sendiri yang cari pasal? T_T

Dia kembali dalam hidup aku, dia yang tak pernah hilang namanya dalam hati aku...

Atau

Dia yang menerima aku apa adanya, menanti kasih sayang dari aku :'(

Letih sangat, aku dalam dilema :'(  Tolong aku korang!!!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Buat masa ni, ini adalah pilihan terbaik. aku buntu! seriously..... =( =( =(