Wednesday, 18 July 2012

. . . Iklan yang Touching Abes . . .

Aku baru lepas baca entry di Blog Mak Dara, sekarang ni mak dara tengah busy menemankan suaminya yang tercinta buat penggambaran iklan..tiba-tiba aku teringat dekat satu iklan PETRONAS...iklan tu if aku tengok banyak kali pun..confirm boleh nangis...

"ABAH DAH PAKAI LAMPIN"

Ni lah ayat yang aku boleh ingat, menantu dia memang ada masalah...mintak dijauhkan lah suami aku tergolong dari 'pattern' macam ni...well kasih sayang seorang ayah tu tak ada tandingan kot...

Setiap kali ramadhan aku akan tunggu iklan dari petronas....
jom layan..... :'(

video

No comments:

Post a Comment